Rusztikus madáretető, kéreg tetővel

  • Bruttó ár: 9.800 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:BFR102

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Egyedi, kézzel készült, rusztikus madáretető, kéreg tetővel - Barna

Amikor a tájat hó borítja és a madarak az ember által lakott területekre húzódnak, sokan madáretetők kihelyezésével és azok rendszeres gondozásával, ezen eszközök eleséggel történő feltöltésével segítik a vadmadarakat.

Az ember már számtalan formában készített madáretetőket és sokak számára egy-egy ilyen eszköz nem csak a madarak táplálására szolgáló étel-tároló de kerti dekorációs eszköz is egyben. A madártetőket sokszor úgy választják meg, hogy azok esztétikai szempontból is illeszkedjenek a környezethez amiben elhelyezésre kerülnek.

Ez a madáretető nem csak a madarak számára készült, hanem azon madárbarátok számára is akik kedvelik a rusztikus tárgyakat.

A madáretető háncs-kérek tetővel készült, amely közvetlenül nem véd az esőtől, a kéreglemezek között rések találhatóak, ezért kihelyezésekor ezt figyelembe kell venni. A tető nem védi meg az etetőtálcát a nedvesedéstől, ezért ajánlott olyan helyet választani az etetőnek ahol nem éri csapadék, ilyenek lehetnek a verandák, filagóriák, tornácok fedett teraszok.

Az etetőben ajánlott cinkegolyót vagy olajos magvakat elhelyezni.

Kihelyezés:
Az etetőt ajánlott függesztve kihelyezni, úgy hogy azt ne érjék el a ragadozók, például a házi-macska. A madarak zavartalan táplálkozása érdekében azt is figyelembe kell venni, hogy az adott környezetben ne legyen nagy az emberi tevékenység, a közlekedés ne zavarja a madarakat a táplálkozásban.

Termékcsoport Madáretető
Anyaga Fenyő, Szeder, Akác
Felület kezelése Lazúr
Szín Sötétbarna - dió
Hosszúság 40cm
Szélesség 24cm
Magasság 30cm
Eleség tároló belső felülete (etetőtálca) 24cm x 20cm
Vízállóság Fokozottan vízálló
Kihelyezés Közvetlen csapadéktól védett helyek
Rögzíthetőség Függesztéssel