Rusztikus madáretető, kéreg tetővel

 • Bruttó ár: 9.800 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:BFR102

 • Raktárkészlet:1 darab

 • Szállítás:4-7 munkanap

 • darab
  • Szállítási díj táblázat:
   1 Ft - 10000 Ft között = 2530 Ft
   10000 Ft - 20000 Ft között = 1490 Ft
   20000 Ft felett = Ingyenes

  • Még nem kapott értékelést

  Egyedi, kézzel készült, rusztikus madáretető, kéreg tetővel - Barna

  Amikor a tájat hó borítja és a madarak az ember által lakott területekre húzódnak, sokan madáretetők kihelyezésével és azok rendszeres gondozásával, ezen eszközök eleséggel történő feltöltésével segítik a vadmadarakat.

  Az ember már számtalan formában készített madáretetőket és sokak számára egy-egy ilyen eszköz nem csak a madarak táplálására szolgáló étel-tároló de kerti dekorációs eszköz is egyben. A madártetőket sokszor úgy választják meg, hogy azok esztétikai szempontból is illeszkedjenek a környezethez amiben elhelyezésre kerülnek.

  Ez a madáretető nem csak a madarak számára készült, hanem azon madárbarátok számára is akik kedvelik a rusztikus tárgyakat.

  A madáretető háncs-kérek tetővel készült, amely közvetlenül nem véd az esőtől, a kéreglemezek között rések találhatóak, ezért kihelyezésekor ezt figyelembe kell venni. A tető nem védi meg az etetőtálcát a nedvesedéstől, ezért ajánlott olyan helyet választani az etetőnek ahol nem éri csapadék, ilyenek lehetnek a verandák, filagóriák, tornácok fedett teraszok.

  Az etetőben ajánlott cinkegolyót vagy olajos magvakat elhelyezni.

  Kihelyezés:
  Az etetőt ajánlott függesztve kihelyezni, úgy hogy azt ne érjék el a ragadozók, például a házi-macska. A madarak zavartalan táplálkozása érdekében azt is figyelembe kell venni, hogy az adott környezetben ne legyen nagy az emberi tevékenység, a közlekedés ne zavarja a madarakat a táplálkozásban.

  Termékcsoport Madáretető
  Anyaga Fenyő, Szeder, Akác
  Felület kezelése Lazúr
  Szín Sötétbarna - dió
  Hosszúság 40cm
  Szélesség 24cm
  Magasság 30cm
  Eleség tároló belső felülete (etetőtálca) 24cm x 20cm
  Vízállóság Fokozottan vízálló
  Kihelyezés Közvetlen csapadéktól védett helyek
  Rögzíthetőség Függesztéssel