Madárijesztő

A madarak egy adott helyről történő elriasztására, valamint távol tartására az emberek régóta alkalmaznak különböző praktikákat. A maláriaterjesztők valamilyen hangkeltő vagy formailag ijesztő, a madarak számára veszélyhelyzetet szimuláló eszközök.

A madarak távol tartására leggyakrabban madárijesztőket (ezek lehetnek matricák is), hang és fénykeltő madárriasztókat, valamint leszállási korlátozást okozó úgynevezett madárszalagokat alkalmaznak.

Ragadozómadár sziluett matrica

Ragadozó madár sziluett – öntapadós matrica A nagy, egybefüggő, tükröződő üvegfelületek a madarak száma nagyon veszélyesek, mivel azt nagyon sok esetben átrepülő alagútnak látják. Az üvegfelülettel történő erős ütközés a madarak számára a legtöbb esetben halálos, azonban elkerülhető, az üvegfelület teljes tükröződés gátló anyaggal történő bevonásával vagy valamilyen a közelben elhelyezett riasztó eszközzel. Bevált szokás, hogy az üvegfelületre valamilyen repülő ragadozó madár égre rajzolódó sziluettje kerül elhelyezésre, amely a prédamadarakra riasztóan hat így azok elkerülik ezt a veszélyes útvonalat. A madármatrica, ragadozó madár alakú így képes távol tartani a prédamadarakat, azonban ha nem megfelelő formát választunk azzal akár a várt eredmény ellenkezőjét érjük el. Például egy vadgalamb sziluett nem felel meg a kívánt célra, az kifejezetten vonzó fajtársai számára. Sólyom sziluett, ablaknak repülő madarak ellen. Kihelyezés:
A madársziluett – árnyékkép felragasztása a hátoldalon található védőréteg eltávolítását követően egyszerűen felragasztható. A védőréteg eltávolítható a ragasztási folyamat közben is, mint bármilyen más öntapadós matrica esetében, így a végeredmény még előzetes gyakorlás nélkül is tökéletesebb, buborékmentesebb lehet. Termékcsoport Madárijesztő Anyaga PVC fólia Felület Matt Szín Fekete Méret 25cm x 25cm Rögzíthetőség Öntapadós

Model
BE33

800 Ft

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 termék)