Ragadozómadár sziluett matrica

  • Bruttó ár: 800 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:BE33

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Ragadozó madár sziluett – öntapadós matrica

A nagy, egybefüggő, tükröződő üvegfelületek a madarak száma nagyon veszélyesek, mivel azt nagyon sok esetben átrepülő alagútnak látják.

Az üvegfelülettel történő erős ütközés a madarak számára a legtöbb esetben halálos, azonban elkerülhető, az üvegfelület teljes tükröződés gátló anyaggal történő bevonásával vagy valamilyen a közelben elhelyezett riasztó eszközzel.

Bevált szokás, hogy az üvegfelületre valamilyen repülő ragadozó madár égre rajzolódó sziluettje kerül elhelyezésre, amely a prédamadarakra riasztóan hat így azok elkerülik ezt a veszélyes útvonalat.

A madármatrica, ragadozó madár alakú így képes távol tartani a prédamadarakat, azonban ha nem megfelelő formát választunk azzal akár a várt eredmény ellenkezőjét érjük el. Például egy vadgalamb sziluett nem felel meg a kívánt célra, az kifejezetten vonzó fajtársai számára.

Sólyom sziluett, ablaknak repülő madarak ellen.

Kihelyezés:
A madársziluett – árnyékkép felragasztása a hátoldalon található védőréteg eltávolítását követően egyszerűen felragasztható. A védőréteg eltávolítható a ragasztási folyamat közben is, mint bármilyen más öntapadós matrica esetében, így a végeredmény még előzetes gyakorlás nélkül is tökéletesebb, buborékmentesebb lehet.

Termékcsoport Madárijesztő
Anyaga PVC fólia
Felület Matt
Szín Fekete
Méret 25cm x 25cm
Rögzíthetőség Öntapadós