Kisméretű, rusztikus madáretető, kéreg tetővel

 • Bruttó ár: 6.630 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:BFR103

 • Raktárkészlet:1 darab

 • Szállítás:4-7 munkanap

 • darab
  • Szállítási díj táblázat:
   1 Ft - 10000 Ft között = 2530 Ft
   10000 Ft - 20000 Ft között = 1490 Ft
   20000 Ft felett = Ingyenes

  • Még nem kapott értékelést

  Kisméretű, háncs-kéreg tetővel készült madáretető
  Egyedi, kézzel készült termék.

  A madarak téli etetése már régóta megszokott tevékenység, azonban erre a madaraknak nincs közvetlenül szükségük, de ha szeretnénk gyönyörködni a kertet látogató parányi szárnyas vendégekben, akkor azt megtehetjük, megfelelő eleség kihelyezésével.

  A madarak etetésekor sokan nem csak az eleség kihelyezését tartják fontosnak, hanem azt is, hogy ez megfelelően, a tájba esztétikailag illeszkedő tárolóba történjen. Ez a rusztikus etető éppen ezt a célt szolgálja. Sötétbarna színével és jellegzetes formájával is a téli madáretetés hangulatát kelti.

  Kis mérete miatt kisebb madarak számára helyezhetünk el benne olajos magvakat, vagy cinkegolyót. Fontos hogy a tető nem védi meg a benne elhelyezett eleséget az esőtől, csupán esztétikai szerepe van.

  A madáretető háncs-kérek tetővel készült, amely közvetlenül nem véd az esőtől, a kéreglemezek között rések találhatóak, ezért kihelyezésekor ezt figyelembe kell venni. A tető nem védi meg az etetőtálcát a nedvesedéstől, ezért ajánlott olyan helyet választani az etetőnek ahol nem éri csapadék, ilyenek lehetnek a verandák, filagóriák, tornácok fedett teraszok.

  Ezt a terméket másod-etetőként, vagy olyan helyre ajánljuk amelyet kis számú és méretű madár látogat és ahol valóban kevés hely van egy nagyobb etető elhelyezésére. Fontos megjegyezni, hogy kis mérete miatt napi rendszeres ellenőrzést, tisztítást, eleség pótlást igényelhet.

  Kihelyezés:
  Csapadéktól védett, tehát tetővel ellátott erkélyek, teraszok.
  Az etetőt ajánlott függesztve kihelyezni, úgy hogy azt ne érjék el a környéken portyázó ragadozók, például a házi-kedvencek egyike a macska. A madarak zavartalan táplálkozása érdekében azt is figyelembe kell venni, hogy az adott környezetben ne legyen nagy az emberi tevékenység, a közlekedés ne zavarja a madarakat a táplálkozásban.

  Termékcsoport Madáretető
  Anyaga Fenyő, Szeder, Akác
  Felület kezelése Lazúr
  Szín Sötétbarna - dió
  Hosszúság 32cm
  Szélesség 20cm
  Magasság 25cm
  Eleség tároló belső felülete (etetőtálca) 24cm x 20cm
  Vízállóság Fokozottan vízálló
  Kihelyezés Közvetlen csapadéktól védett helyek
  Rögzíthetőség Függesztéssel