Barna madáretető, rusztikus, kéreg tetővel

  • Bruttó ár: 10.400 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:BFR105

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Rusztikus madáretető, barna színű, kéreg tetővel
Egyedi, kézzel készült termék.

Deres téli reggeleken szemet gyönyörködtető látvány a kertben megjelenő sok apró madár. Ha szeretnénk, hogy udvaraink kertjeink gyakori látogatói legyenek a kis énekes madarak, akkor helyezzünk ki számukra eleséget, hogy vissza-vissza csalogassuk őket.

Az ember által végzett téli etetés nem létfontosságú a madarak számára, mégis sokan érezzük úgy, hogy a tél beköszönte az első hó érkezése a madáretetés kezdetét jelenit.

Ha szeretnénk gyönyörködni kertünk látogatóiban akkor kihegyezetlenünk számukra megfelelő eleséget. Fontos, hogy csak olyan étellel kínáljuk a madarakat amelyek megfelelőek számukra. A kihelyezett olajos magvakat, gyümölcsöt elhelyezhetjük szinte bármilyen tárolóedényben amelyben a szárnyas látogatók rátalálnak. Mivel a madaraknak nincs szükségük különleges formájú etetőhelyre így az lakóházak, kunyhók formáját utánzó madáretetők tulajdonképpen csak az ember esztétikai igényeinek kielégítésére szolgálnak.

Ha Önnek fontos az esztétikai összhang és a rusztikus formák kedvelője akkor válassza ezt a terméket, melynek alapeleme egy tálcaszerű tároló, ahová madáreleség kerülhet. A tetőt négy oszlop támasztja alá, és a tető kéregelemekből készült, amely inkább esztétikai szempontok figyelembevétele miatt került felhasználásra. A kéregtető élettartamát tekintve több év is lehet ha az nem kap közvetlen csapadékot.

A teljes termék vékony-lazúrral kezelt, szagtalan és veszélyes kémiai vegyületektől mentes.

A madáretető háncs-kérek tetővel készült, amely közvetlenül nem véd az esőtől, a kéreglemezek között rések találhatóak, ezért kihelyezésekor ezt figyelembe kell venni. A tető nem védi meg az etetőtálcát a nedvesedéstől, ezért ajánlott olyan helyet választani az etetőnek ahol nem éri csapadék, ilyenek lehetnek a verandák, filagóriák, tornácok fedett teraszok.

Az etetőben ajánlott cinkegolyót vagy olajos magvakat elhelyezni.

Kihelyezés:
Az etetőt ajánlott esőtől védett helyre függesztve kihelyezni, úgy hogy azt ne érjék el a ragadozók, például a házi-macska. A madarak zavartalan táplálkozása érdekében azt is figyelembe kell venni, hogy az adott környezetben ne legyen nagy az emberi tevékenység, a közlekedés ne zavarja a madarakat a táplálkozásban.

Termékcsoport Madáretető
Anyaga Fenyő, Eper, Akác
Felület kezelése Lazúr
Szín Sötétbarna - dió
Hosszúság 46cm
Szélesség 34cm
Magasság 35cm
Eleség tároló belső felülete (etetőtálca) 28cm x 20cm
Vízállóság Fokozottan vízálló
Kihelyezés Közvetlen csapadéktól védett helyek
Rögzíthetőség Függesztéssel