Barna madáretető, rusztikus, kéreg tetővel

 • Bruttó ár: 10.400 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:BFR105

 • Raktárkészlet:1 darab

 • Szállítás:4-7 munkanap

 • darab
  • Szállítási díj táblázat:
   1 Ft - 10000 Ft között = 2530 Ft
   10000 Ft - 20000 Ft között = 1490 Ft
   20000 Ft felett = Ingyenes

  • Még nem kapott értékelést

  Rusztikus madáretető, barna színű, kéreg tetővel
  Egyedi, kézzel készült termék.

  Deres téli reggeleken szemet gyönyörködtető látvány a kertben megjelenő sok apró madár. Ha szeretnénk, hogy udvaraink kertjeink gyakori látogatói legyenek a kis énekes madarak, akkor helyezzünk ki számukra eleséget, hogy vissza-vissza csalogassuk őket.

  Az ember által végzett téli etetés nem létfontosságú a madarak számára, mégis sokan érezzük úgy, hogy a tél beköszönte az első hó érkezése a madáretetés kezdetét jelenit.

  Ha szeretnénk gyönyörködni kertünk látogatóiban akkor kihegyezetlenünk számukra megfelelő eleséget. Fontos, hogy csak olyan étellel kínáljuk a madarakat amelyek megfelelőek számukra. A kihelyezett olajos magvakat, gyümölcsöt elhelyezhetjük szinte bármilyen tárolóedényben amelyben a szárnyas látogatók rátalálnak. Mivel a madaraknak nincs szükségük különleges formájú etetőhelyre így az lakóházak, kunyhók formáját utánzó madáretetők tulajdonképpen csak az ember esztétikai igényeinek kielégítésére szolgálnak.

  Ha Önnek fontos az esztétikai összhang és a rusztikus formák kedvelője akkor válassza ezt a terméket, melynek alapeleme egy tálcaszerű tároló, ahová madáreleség kerülhet. A tetőt négy oszlop támasztja alá, és a tető kéregelemekből készült, amely inkább esztétikai szempontok figyelembevétele miatt került felhasználásra. A kéregtető élettartamát tekintve több év is lehet ha az nem kap közvetlen csapadékot.

  A teljes termék vékony-lazúrral kezelt, szagtalan és veszélyes kémiai vegyületektől mentes.

  A madáretető háncs-kérek tetővel készült, amely közvetlenül nem véd az esőtől, a kéreglemezek között rések találhatóak, ezért kihelyezésekor ezt figyelembe kell venni. A tető nem védi meg az etetőtálcát a nedvesedéstől, ezért ajánlott olyan helyet választani az etetőnek ahol nem éri csapadék, ilyenek lehetnek a verandák, filagóriák, tornácok fedett teraszok.

  Az etetőben ajánlott cinkegolyót vagy olajos magvakat elhelyezni.

  Kihelyezés:
  Az etetőt ajánlott esőtől védett helyre függesztve kihelyezni, úgy hogy azt ne érjék el a ragadozók, például a házi-macska. A madarak zavartalan táplálkozása érdekében azt is figyelembe kell venni, hogy az adott környezetben ne legyen nagy az emberi tevékenység, a közlekedés ne zavarja a madarakat a táplálkozásban.

  Termékcsoport Madáretető
  Anyaga Fenyő, Eper, Akác
  Felület kezelése Lazúr
  Szín Sötétbarna - dió
  Hosszúság 46cm
  Szélesség 34cm
  Magasság 35cm
  Eleség tároló belső felülete (etetőtálca) 28cm x 20cm
  Vízállóság Fokozottan vízálló
  Kihelyezés Közvetlen csapadéktól védett helyek
  Rögzíthetőség Függesztéssel